Svengelska by Reine.

-Therefore I give you this ring.
-We are starboys.
-He is the christmastomt.

Hahaha, han är bara för härlig! :)

Vad har då dagen bestått av?
Tjaa.. en hel del jobb, fiskpinnar till middag och en hockeymatch hos Flanders. Matchen gick dessvärre inte Luleås väg idag, hoppas på bättre lycka på lördag då det faktiskt ser ut som att jag ska besöka Coop Arena.

När jag kom hem, hade parkerat bilen och börjat gå mot lägenheten mötte jag en skum kille. Kände direkt att det var något konstigt med honom, så när vi passerat varandra vände jag mig om ett par ggr för att se så han inte skulle hoppa på mig. Han försvann efter edeforsgatan, men när jag vände mig om nästa gång hade han vänt och gick snabbt efter mig. GISSA OM JAG BLEV RÄDD?!!? Hade nycklarna i handen och tittade bakåt hela tiden medan jag halvsprang emot porten. Helt plötsligt stannade han och bara tittade på mig. Fy fan! Han kanske bara skulle fråga efter en cigarett eller vägen, men jag blev rädd ändå. :(

Har dessutom haft grymt ont i armbågen hela kvällen.
Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att det var Magda som var i farten med sin voodoo-docka. ;)

Vad livet innebär just nu.

Hans har precis försökt råna posten och råkats skjuta Klimax. Det är kalabalik i Mälardalen. Förstår ni hur inne jag är i Tre Kronor? *haha*
Minns hur snygg jag tyckte Klimax var.. han är inte lika fager i mina ögon 15 år senare, bara så ni vet. :)

Jag gör inte mkt just nu. Jobbar, sover och ser ovannämnda serie. Försöker ta det så lugnt som möjligt och planerar vad helgen ska innebära. Hockey och fest på lördag står på schemat iallafall.

Ja, vi säger så.


Vad en halvtimme kan göra:

Efter en natt med vridande och vändande, svettningar och tårar så har jag bestämt mig att gå ner i tid på jobbet. Hade bestämt mig för att så länge jag höll mig på högsta bonus skulle jag jobba 100%, och det gör jag.
Pressar mig bara mer och mer så jag ligger högt över det man behöver göra, i alla siffror. Något jag inte mår speciellt bra av.

Men pengar är inte allt, och from 1 februari jobbar jag bara 90%. Det gör en halvtimme om dagen, och den halvtimmen kommer göra Malin till en mycket mycket gladare tjej!

(och nä B, jag orkar inte åka till Ikea. I morgon ska jag bara vara ledig och glassa runt.)

Nostalgi på hög nivå!

Efter 2 jobbiga arbetsdagar är nu helgen äntligen slut! Bara morgondagens 07.15-15.45 kvar då, så får man vara ledig på tisdag. Och som jag behöver det! Har ringt massor i helgen, ingen kö direkt, men samtal har matats på hela tiden. Precis som en vanlig vardag. Vet inte om det bara är jag, men jag tycker att helgerna ska ha betydligt lugnare tempo. Vad säger ni kära kollegor?

Tog tom med mig datorn till jobbet idag, tänkte jag skulle hinna se några avsnitt av.. tadaaa.. Tre Kronor! (men det hann jag ju såklart inte)
Fick tipset från Sandras blogg, så tog hem de första avsnitten. Har betat igenom avsnitt 1-5 redan, vilket betyder att jag har 118 kvar att se. :)
Jag som aldrig kollar serier har faktiskt fastnat lite, känns ju som att man är 15 igen! Tror nog att jag sett alla avsnitt innan, men det är mycket man har glömt. Reine, han är ju som skön han. :)

Nu fixa bort smulor från lakanet (man ska inte äta mackor i sängen),
sen avsnitt 6.

God natt!



Bertram "Reine" Heribertsson

Fattar inte varför jag är så törstig idag, drack ju massor igår!

Det blev trots allt en utgång igår, trots att jag och Bosse fastnade i Guitar Hero igen. Jisses vad kul och beroendeframkallande det där spelet är! Bosse spelade bas och jag gitarr, vi rockade fett! *haha*
Bara en låt till...

Faktiskt mycket folk ute, trots att det inte är "riktig" löningshelg. Träffade på en hel del bekanta och även några kollegor. Efter en pizza på Matstället så var det dags för sängen, men vi hamnade såklart framför GH igen och spelade till klockan fem. :)

Sitter på jobbet och jag missar fasiken hockeyn! För tillfället 4-0, fem minuter in i andra. Looking goooood!!

Tillåt mig gäspa!

Fi faaan vad trött jag är idag! Jag åkte och såg film ändå igår, och var nog inte hemma förrän halv ett nångång. Filmen var bra, men fråga mig inte vad den hette. :) Kevin Bacon var med iallafall, och jag fick gråta en skvätt. Jättesorglig och känslosam i början, på slutet mest bara våld. :)
Somnade iallafall aaaaalldeles för sent! Känns faktiskt fint att jag jobbar delat pass idag, först ska jag kämpa på i 3 timmar, 9-12.

Bara tugga klart mackan, svepa juicen och borsta tänderna, sen iväg.

Ha en finfinfin förmiddag!

Två bilder från dagen!


Himla fin bukett jag fick.
Och ett diplom. Vart ska man hänga upp det då? ;)


Kolla Eniros onda troll!

Jag måste verkligen köpa en ny kamera!

Men just nu är jag i valet och kvalet om jag ska orka åka till en kompis och se film.
Elle, belle, bi...


Ser du på Jerry Springer?

Att jag ens orkar kolla på det där progammet, vilket trash som är där! De är tandlösa, har fult permanentat hår och klär sig i princip vad som helst. Jag är helt övertygad om att det mesta faktiskt är sant, förutom kanske han som skulle lämna sin fru för en ko. Han hade tom med sig kon på scen, stackars kon fick nästan stryk är kärringen. *hahaha*

Jobb idag igen som vanligt. Hade uppstartsdag på morgonen och gick igenom hur det har gått under föregående år och vad som komma skall. Information är nyttigt och intressant. Jag vann pris som "årets hjälpare", framröstad av mina gulliga kollegor. Tack tack, ni är bara för söta!

Vad har då kvällen att erbjuda? Ska nog inte aktivera mig allt för mkt, utan ladda för en jobbig helg på Eniro. Har riktigt tråkiga pass hela helgen, kommer nog inte vara alltför social trist nog. :( Men ska inte gnälla, har ett jobb att gå till, det betalar räkningarna och är dessutom roligt. Är ju ledig nästa helg och helgen efter det! :)

Nu ska jag kolla in H&M:s webshop, en promenad senare kanske?

Jag vill inte!

Men jag måste! Kan ju inte gå och lägga mig utan att dra på rena sängkläder. Men fan vad det tar emot. Finns det nåt tråkigare?

Filmen var kanoners! Jag har ätit godis, nyst och nickat till (men inte för att filmen var det minsta tråkig). Det enda tråkiga var att jag fick en basketspelare framför mig och inte såg texten, fast då kom Bosse till min räddning. Alternativet var att hämta en kudde barn sitter på eller byta plats och sätta mig brevid Anna. Där hade jag fått en puff-frilla framför mig. Så tack för den B att du inte är som jag och måste läsa text! :)
Nu ska jag böja tillbaks knäna åt rätt håll så jag slipper gå som en krympling och sen bädda rent.

Tack Linda, BosseSofia och Anna för en mysig biokväll tillsammans med Brad Pitt. *slurp*


Tiden går fort.

Sisådär, då var veckans andra lasagne i ugnen och tvätten är i torkskåpet. Om cirkus en timme ska jag möta upp Linda i stan, så ska vi äta middag nånstans innan bion. Skönt att få nåt gjort idag, även om nu inte allt hanns med.

Fick finbesök av Raija och Vikke, så vi gick på Coop tillsammans och storhandlade. Den där grabben är bara för söt. Fick se hans nyupptäckta kryp och klätterkunskaper. Sen drog han en kräka mitt på köksgolvet.*hihi* Handlingen tog för övrigt en timme, men så är det när man ska stanna och prata med alla. :) Tänk att det snart är 2 år sedan jag slutade där, och att jag jobbat på eniro i 2 år. Två!? Ja jisses. Tiden går fort när man har.. hrmm roligt. ;)



KRAAAAAM från Viktor (och mig).

God Morgon!

Somnade givetvis till filmen igår. Även om det var en riktig skitfilm som jag sett förut ("She´s the man" hette den), så var det riktigt mysigt att ligga i sängen och titta. Det var dock något som saknades, någon som låg bakom och höll om en. Men man kan inte få allt här i världen...

Idag är det veckans enda lediga dag och såklart har jag planerat massor av grejer. *suck* Blir aldrig klok på mig själv!
Det är så mycket som skulle behöva göras, fattar inte vart tiden tar vägen. Tex så har jag inte "hunnit" hälsa på en gammal jobbarkompis som fick barn i somras och köpte hus för typ ett år sedan!! Innan jag slutade på Coop hade vi riktigt bra kontakt, men nu när hon är mammaledig och flyttat ses vi aldrig. Trist!
Inte nu för att jag hade planerat det idag, utan idag hade jag tänkt simma/promenera, tvätta, städa här hemma, handla, fixa lunchlådor, gå på bio (vilket ska göras).. osv.. Ja ni hör ju.
Kanske lika att lägga sig i sängen igen och vakna upp lagom till arbetet i morgon. ;)

Tjillevippen på er!

Har nån en stubin till salu?

Jag tog en kvällspromenad efter middagen (som för övrigt bestod av varmkorv, orkade inte fixa nåt annat). Tänkte gå förbi J och A för att dricka en kopp the, men halvvägs kom jag på att de såklart inte är hemma de här dagarna.
Nåja, det var bara att traska på. Hade Akon i öronen och trots att det blåste rätt kallt var det hur skönt som helst!

Väl hemma har jag fipplat lite med datorn, och är förvånad över att jag faktiskt lyckas fixa vissa saker (fast med Bosses hjälp). Jag är inte teknisk för fem öre, mitt tålamod är obefintligt.



Nu kvällsmacka och ett glas Berocca, sen en dusch och vidare till sängen.
Ska faktiskt lägga mig och se en film på datorn och försöka sova ut i morgon.
Har varit på ett pissigt humör hela eftermiddagen och kvällen, ber så hemskt mkt om ursäkt till er som drabbats av det. Det är inte min mening.. men stubinen har inte varit lång idag.

Kram!

Jag är som ett barn.

Hoho, jag åt precis ett kinderägg till middag. :) Inte så näringsrikt, men så gott! Fick dessutom en skittråkig överraskning, inte ens det fick man roa sig med. *haha*

Fick lite bilder från lördagens festligheter av Mari. Linan från Varberg var seg, men några hann ta sig hit iallafall.



Eve & jag lirar GH3. Smickrande vinkel och pose? Inte mycket.


Nu ska jag faktiskt gå och fixa nån middag, ägget var bara en aptitretare.

Köp en trisslott, Liv!

Nejmen seriöst, han var bra. Det är bara så sjukt frustrerande att se Luleå försöka om och om igen och knappt få utdelning. Harju får iallafall måla, men det är många puckar som "borde" gått in.
Äh, tröstar mig med att det iallafall ser bra ut. Om ni inte visste det så är jag världens största optimist. :)

Innan matchen lekte jag husfru och kockade ihop lasagne till mig och Bosse. Försökte även mata honom med rivna morötter som är så gott. HUR kan man vara allergisk mot det? Tror på fullaste allvar att det där är nån sorts lögn för att slippa äta. Typiskt karlar. Det är på tiden att du skaffar dig en fru Bosse som kan tvinga dig. :)

Charlotte Kalla vann Jerring-priset och jag fick  fälla några tårar. Inget kan få mig att gråta som idrott.


Måndag idag igen.

Ny vecka och nya projekt.

Helgen har varit riktigt skoj, och igår låg jag på soffan till strax efter 16. Bakfull? Näää... hur kan ni tro det? ;)
Jag steg upp, tog en dusch, åkte till M och kollade på film med honom, åkte till busstationen och hämtade Mari, coop för att köpa godis och sen låg vi på soffan heeela kvällen. Mycket betydelsefull dag. Not.
Gott har jag sovit i natt oxå, känner mig riktigt utvilad trots att det är måndag. Och ikväll är det hockey, kul!

Ska återgå till kunderna och kaffet.


Mot Kalix på fest!

Nu åker jag med Paula och Mari till grannkommunen på fest. :) P:s mr M har ställt upp som chaufför, så även om det fanns sovplats på både ett och två ställen ska det bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng. Eller snarare att vakna upp i sin egen säng, det är där kruxet sitter. Hur jobbigt är det inte att vakna upp bakfull och med mascara i hela ansiktet hemma hos någon annan? :)

Ska borsta tänderna och sen är jag på g!

Ni får ha en finfin kväll! Pussen!

En bitter förlust.

Jag ligger redan i sängen, och snart ska det sovas. Känner mig "lite" bitter efter matchen ikväll, sån jäkla trist förlust.
Omark fick göra det snyggaste målet ever, sen blev han även utsedd till matchens lirare.
Tyvärr var det (delvis) han som fipplade bort pucken i sista minuten så Timrå kunde avgöra. Inte ens det fick man glädjas åt, istället lider jag med honom.  :(


Ringt som sjutton gjort idag med. Men strax efter 17 lugnade allt ner sig och man fick äntligen andas ut. Hoppas verkligen inte att det blir en till sån här dag till i morgon, för jag orkar inte. Är inte den som brukar klaga, försöker för det mesta hålla humöret uppe och vara glad. Vet själv hur jag påverkas om någon kring mig sitter och gnäller, jag blir en gnällspik jag med. Men mkt beror nog på att jag sovit så kasst sista tiden, många tankar som snurrar i skallen.
Nej i morgon ska jag sprida positivitet runt omkring mig, påminn mig om det när jag sitter och surar i mitt hörn. ;)


Annars då? Ja i morgon är det sista dagen på jobbet denna vecka. Ska kila på stan och fixa lite smågrejor för helgen efter jag jobbat klart. Bland annat köpa ett nagellack och gå på systemet. (fram med intresseflaggan nu!) Hörde rykte om en vin och spelkväll i morgon, vi får väl se vad som händer med det. :)

På lördag bär det av till Kalix tillsammans med Mari och Paula.
Vi ska på fest, tjohooo!

Ska bli jättekul och det är nånting iallafall jag sett fram emot länge. :)

Sov gott mina vänner!


Tillhör Malin, 7A.

Somnade ganska tidigt ändå igår, tror minsann att jag släckte lampan innan 01. :) Sju timmar ljuvlig sömn väntade, men vaknade redan vid 02 av en mardröm. Hua! Mest bara en obehaglig dröm, men det märks tydligt att drömmar påverkas av det man tänker på och oroar sig över. Bland annat så slog personen i drömmen sönder min laptop. Ja jisses, hur skulle jag klara mig utan den? *haha* Men nu var det inte det i drömmen som var det väsentliga. Jag lämnar det nu.

Och som inte det var nog kom sopbilen idag igen. Tror verkligen att renhållningen i Luleå kommun har något emot mig! Kan höra snacket i fikarummet på morgonen. -Idag börjar Malin sent och vill ha sovmorgon, ska vi inte tömma sophuset då? *haha* Äh, jag får väl skylla mig själv som har flyttat in här. Skulle nog ändå inte klara mig i en stuga på landet, lite tillgång till stan är skönt ändå.

Bar ner kartongen med julsaker till förrådet tidigare ikväll och fick plötsligt syn på mina gamla skridskor i ett hörn. L & J har börjat åka med ungarna och är så grymt sugen på att följa med nån helg. Det är säkert 9-10 år sedan jag stod på ett par skridskor senast, men det är ju så sjukt kul. Bar iallafall upp dem för ett kolla storleken, men blev lite tveksam när jag läste vad som stod på skydden. Tillhör Malin, 7A. *hahaha* Tror ni jag kunde ha dem? Nå inte! Pressade ner  högra foten och fick nästan skavsår på kuppen. Aldrig att det går in ett tjocksockar där i, och har jag inte det så lär fötterna va som isbitar. Nä ska nog bege mig ut på stan och leta rätt på några coola skriller. Inga med "taggar" på här inte ;)

Ha en superfin kväll!

Då kan man sova gott inatt då!

(sorry Lars, jag snodde din mening)

Och förhoppningsvis slipper jag både städerska, sopbil och hund i morgon. Men nu var det inte det jag syftade på, utan hockeyn som gick finfint ikväll. Dock lite dåligt anfallsspel, men vilket försvarsspel. Nu snackar vi enorm skillnad från föregående matcher, tex Saik & Dif! Trevligt trevligt!

Förutom det har det inte hänt nåt speciellt spännande idag. Fixat presenten till på lördag, jobbat lite och sen hockey då hemma hos Flanders. Han påstår att jag bara utnyttjar hans tv. Huuuuur kan han ha fått för sig nåt sånt?? ;)

Jag ligger faktiskt redan i sängen. Hade tänkt somna hyfsat tidigt ikväll, vi får väl se hur det går med det..
Ska läsa lite bloggar först, sen stänga mina bedårande ögon som fått alldelens för lite sömn den sista tiden.

Puss!

Ingen glad Malin idag.

Jag har sovit dåligt som fan inatt. Som vanligt när jag har sovmorgon så är det mkt som händer. Är det inte städerskan som är och härjar i trappen (vad hon nu gjorde där just idag, det brukar ju vara på måndagar??), så är det sopbilen som hämtar glasinsamlingen. I morse kändes det som jag bodde i den där containern. Som om det inte vore nog så är det en hund som stått och skällt så det ekat över hela örnäset. Va fan? Ta in hundjäveln om den bara står och skäller!
Jag blir så sur! Tror jag måste flytta ut på landet så jag får SOVA!

Nä nu ska jag äta frukost så jag blir en glad tjej igen. Sätta på tvn så jag slipper höra hundkräket, för jaa den står och skäller än typ 2 timmar senare. Mojsa ner mig under en filt på soffan och dricka en kopp the.

Försöker intala mig att den här dagen ska bli en bra dag ändå..

Från elaka flickor..

Till, just det.. elaka flickor.

Är det någonting jag hatar så är det när folk snackar skit. Speciellt när jag är indragen utan någon anledning alls.
Börjar bli så otroligt jävla less, och from nu lämnar jag det här sandlådebråket.
Ni kan kasta sand och spadar på varandra, jag bryr mig inte.

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna, därav det dåliga bloggandet. Vill inte hänga ut någon, de är inte ens värda att hängas ut, så därför låter jag hellre bli att skriva om det.
Men nu kan det bara bli bättre, precis som jag skrev i ett tidigare inlägg.
2009 ska bli ett ljuvligt år, nu ska jag lämna det gamla bakom mig. :)

Kom till jobbet idag och fick direkt börja beta av en super-kö. Länge sen det ringde så mkt. Men strömavbrott i Sthlm gör sitt. Stackars stockholmare. ;)
Hade även min konceptmedlyssning som gick galant. Tjaa.. det var väl ungefär allt som hände.
Inga roliga samtal som är minnesvärda, nä det var lugnt på den fronten.
Är så sjukt sugen på att testa på nåt nytt att jobba med. Inte för att jag inte trivs, nej det gör jag verkligen!
Alla fina kollegor kan verkligen göra ens dag. Det är inte ett speciellt ansträngande jobb, det är kul och tror faktiskt att jag är ganska bra på det jag gör. Men jag vill lära mig mer! Utvecklas!
Vad tror ni jag skulle passa som?

Hade planer på en långprommis med Linda, men det är svinkallt ute så vi bestämde att ta en kortis istället och hälsa på Jörgen. Alldelens lagomt med sisådär 200 m. ;)
Nu ska jag vila hjärnan ett tag så man orkar vara sällskaplig lite senare.

Ha en finfin kväll!

Elaka flickor.

Någon mer än jag som såg Mean Girls nyss? Jag har sett den förr, en sån film som det är skönt att bara ligga och halvsova till. Jag gillar såna. Filmer som man inte behöver använda så mycket hjärnkapacitet när man ser.

La ni märke till Regina? Tjejen som tyckte hon var populärast och snyggast i skolan, hon som trodde hon var cool.
I min klass på gymnasiet hade vi en sån. En dryg brud som dessutom hade en annan tjej efter sig som en liten svans.
De var såna som synade en när man kom och gick, verkligen nerifrån och upp. Gärna flera gånger. Sen satte de sig tätt ihop och pratade och skrattade. Patetiskt är bara förnamnet.
De var dessutom "bästa vänner", men jag kan lova att de snackade lika mycket skit om varandra, som de gjorde om oss. *ler*

Lika lite som jag brydde mig då, lika lite bryr jag mig nu. Har träffat på båda de här tjejerna för några år sedan och de hade ju såklart växt upp. Allting på den tiden handlade om att vara så populär som möjligt, och eftersom jag inte var/är snyggast i stan så hittade de väl nåt fel på mig. Men vad gör väl det om 100 år? :)

Men det är ganska "kul" att just den här tjejen finns överallt.
Säkert på din arbetsplats med.. och min..



Söndag idag!

Från att i förtvivlan ha slitit mitt hår och faktiskt nästan gråtit (över Luleås pissinsats) så slutade kvällen ändå ganska fint.
Småkronorna gjorde en bra match och trots att de var överlägsna blev det väldigt spännande. Nu väntar final natten mot tisdag, riktigt kul! Frågan är om man ändå ska ta ledigt på tisdag så man kan se den? Måste nog tänka på saken. :)

Kort dag idag, slutar redan 13.45. :) Hämtade precis dagens första ljuvliga kaffekopp. Men ska inte klaga, på min förra arbetsplats var vi tvungna att betala för varje kopp vi drack. Snålt! Och lika äckligt var det där, om inte värre..

Nä ska sippa upp kaffet, sen blir det jobb i några timmar. Undra vad resten av dagen har att erbjuda?




Pinsamt Luleå!

Har tamejfan inte sett nåt värre!
Jag SKÄMS!

Snart är det nedsläpp!

Man kanske skulle ta på sig headsetet INNAN man "avblockerar" sig.
Smart Malin, smart.

Kaffet på jobbet smakar mer skit än vanligt. Jag har allvarliga funderingar på att ta men en termos med gokaffe, men det betyder att jag både måste köpa kaffebryggare och stiga upp en halvtimme tidigare. Nä, tror nog att jag fortsätter att tvinga i mig jobbets kaffe. Skulle bli alldelens för populär om jag kom med mitt eget. Alla skulle vilja sitta bredvid mig.
Som att det inte är nog redan nu. ;)

Hemma dricker jag sällan kaffe. Ja det är väl såna gånger det är någon som hälsar på, och det händer ju SÅ ofta. *ironi*
Jag bjuder på snabbkaffe av märket Extra, riktigt fint. *haha* Komsi, komsi.. eller ska jag behöva locka med fika oxå? :D

Nu 2 timmar kvar till nedsläpp. Tror minsann jag ska gå in på svenskaspel.se och dra till med ett odds.

Hockeyfeber!

Har suttit och läst alla inlägg jag skrivit på min gamla blogg. Det var en rolig läsning, jisses vilka problem man hade ibland. *haha* Fick konstaterat att 2008 ändå var ett ganska roligt år, även fast jag hade mina deppiga stunder. Det är det förflutna nu och de är även raderade.
Nu väntar 2009 och det ska bli spännande att se var det har att erbjuda. :)

Tack för tipsen om kameran! Vet fortfarande inte hur jag ska göra. Vet inte om det är värt att köpa nån billig skit, eller att slå till på någon dyrare historia. Frågan är väl hur mkt den skulle användas?
Linda: Funkar ett byte? Sötnosen i inlägget längre ner mot kameran? :)

Väldigt lugnt och skönt på jobbet idag. Säkerligen svårt att bemanna rätt med alla klämdagar som varit, men jag klagar då inte! Mycket trevligt att hinna snacka med kollegorna mellan samtalen, det är väldigt sällan sånt hinns med. Nu har jag kortpass både lördag och söndag, sen jobb hela 3 dagar nästa vecka. De ringde tom från TT och erbjöd ledigt på tisdag, men inte det. Måste tänka på flex och pengar.
Tog ju dessutom ledigt halva dagen i morgon, för då vankas det.. (jag vet jag är int som jag ska) ...

Skellefteå-Luleå. Jag tippar på seger till björnarna. Vad säger ni om 2-5?

På jakt efter en kamera.

Jag skulle verkligen behöva köpa en digitalkamera. Bilderna nedan är tagna med min mobilkamera och den är sämst! Antingen blir bilderna väldigt mörka eller så onaturligt ljusa.

Har suttit och kikat runt lite på nätet, men det är ju en djungel! Inte vet jag hur många megapixel jag behöver? Vad annat ska man titta efter? Tips någon!


En såhär råsa kanske? :)

Min nyårsafton i bilder!


15.49
Pigg och glad började jag eftermiddagen med en kopp kaffe på Tuna.


15.59
Små barn har lite svårt med det här att sitta still.
Jennifer, Saga, Hästen & Frida.


18.18
Stora barn poserar gärna! :) Bosse & Lisette är nyårssnygga.


18.19
Chrille var en fin värd. Jag fick knappt diska efter maten. :)


18.54
Skål! Dan & Marie hade snygga hattar. Janne håller på att svälja besticken.


18.57
Mätta och belåtna efter en utsökt middag.
Janne, Jebe, Bosse och Lisette.


19.22
Singstar..


20.05
Och efter det "rymde" jag till jobbet.
Måste erkänna att det var med en klump i halsen jag närmade mig Eniro.



23.57
Det här är David, min kollega.
Han är söt och singel.
Högstbjudande får honom! ;)


00.03
Även vi fick se fyrverkerierna från Norra Hamn.
5 minuter senare så började det tok-ringa!


03.31
Och såhär ser man ut efter ett långt och tungt pass.
45 minuter senare fick jag gå hem.
Risig som få..

God fortsättning på er!

En helt vanlig nyårsnatt på nummerupplysningen!

Folk är så roliga idag..

K: Hej, kan du svara på en fråga?
(det här är verkligen spännande)
T: Ja jag hoppas det!
K: Kan du ge mig ett annat ord för plit?
T: Tjaa.. fångvaktare?
K: Njaaää.. nåt annat?
T: Kriminalvårdare kanske passar?
K: JA! Det blir jättebra! Hej då!


K: Koppla mig till USA!
T: Ursäkta? USA? Menar du landet USA?
K: JAAAA!
T: Men alltså.. söker du nåt i USA?
K: Colorado!
T: Men jag kan inte koppla dig till Colorado heller. Är det nåt specifikt du söker där?
K: Jaaa..
T: Då kopplar jag fram dig till 118119, där kan mina kollegor hjälpa dig.

Kund söker privatperson och samtalet tar strax under 1 minut.
T: Då kopplar jag fram dig här, varsågod.
K: Tack så mkt!
K: *väser* You fucking bitch!

Och taxi! Fy fan vad det har ringt om taxi!!
-Ge mig ett nummer till en taxi som svarar! Nu! Fort! Skynda! KOOOOOPPLA!

Helt vansinnigt!

Nu är jag riktigt trött och det ska bli sjukt skönt att åka hem och sova.
Längtar efter täcke, kudde och ljuva drömmar.
Och att vakna upp obakis.
Lovely.

RSS 2.0