Idag var det lite tröttsamt på jobbet.

Ja jävlar vad eftermiddagen gick långsamt! När Mari och Henke dyker upp i stora staden så ska det ju självklart gå ut och drickas öl. Och givetvis drickas fler öl än det var tänkt från början. Det var himla trevligt, trots att hjärtat och hjärnan återigen inte följdes åt utan jag hamnade i en diskussion med en person som jag inte borde ha träffat. Mailet ni vet.

 
Kolla fyllskallarna..

Strax efter halv ett tog vi en taxi hemåt och jag somnade gott på soffan. Jag är en god värd som låter gästerna ta sängen. Att Mari hade sovit som en ostkrok, det är en annan femma. Ena madrassen i min dubbelsäng är inte som den ska. Det är nån som har suttit med sin feta röv där, så ofta att 4 plankor har lossnat. Men så går det när man datoriserar i sängen. Den madrassen står nu på killsidan, dvs den som aldrig används. ;)

Fick äntligen fingarna ur och ringde Com Hem. Så nu ska jag fippla med mina nya kanaler. Canal+ Total, en massa film och en massa sport! YES!

Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.

Cyklade hem, svettigt som f-a-n. Måste lära mig att det är sommar. Men hey, bättre att svettas än att frysa! Eller?
Av med korvskinnet till jacka och jeansen, skutt ner i mjukisarna. Pizza från grillen bredvid (den var äcklig btw) och fejsbook på datorn. Ljuvligt att slå ner rumpan i soffan! :)

Hade fått ett mail. Ja jag vet inte vad jag ska säga om det. En förklaring och en ursäkt. "Jag menade inget illa.." Nä kanske inte, men mitt hjärta läker inte bara för att du säger förlåt för tusende gången.





Avslutade nyttiga kvällen med en marängswiss och kaffe på donken.
Umgås med fina vänner var precis vad jag behövde.

I morgon: Träna hängbuken, besöka storheden, hämta finaste på kallax och hänga gäng på Tuna.

Andra arbetsdagen!

Jag trotsade regnet och cyklade idag igen, man är ju inte gjord av socker liksom. :) Dock är det sjukt svårt att klä sig när det är sånt här väder. Jackan satt fast som ett korvskinn när jag kom fram till jobbet. Vadå tyg som andas?! 

Det har länge varit dags för en ny mobil, men nu börjar det krisa. Fanskapet stänger av sig i tid och otid och det gör mig rent ut sagt gaaaalen!! Får stå ut till i slutet av augusti då mitt abbonemang löper ut, tyvärr. Just nu står det mellan en iPhone och en W995. Jaja, har ju ett tag kvar att fundera.

I morgon kommer Mari och Henke. Wihoo!


Maluttan är tillbaka!!

Ursäkta min frånvaro, men jag har faktiskt haft semester!! :)
Sommaren har spenderats mestadels hemmavid. En sväng till Varberg hann jag med, mkt häng nedanför grannens balkong, en hel del öl, Kalixdagen, Boden Alive, stugan och lite annat. Fort som fan gick den iallafall.

Idag var då första dagen på jobbet.. Vaknade halv 3 av en mardröm, strax före 7 av idioten som städar trappen, och klockan 8 av nästa idiot som klippte gräsmattan utanför mitt sovrum. Det var så att säga en trött tjej som älgade (som grannen skulle ha sagt) iväg i morse.
Cykeln idag, måste verkligen få bort den här fläskröven som jag skaffat mig! 

Väl framme kändes det som jag aldrig gjort annat, dom där jäkla knapptryckningarna sitter i ryggmärgen. Ja ni som jobbar på eniro vet vad jag menar, vi hade nog kunnat jobba i sömnen. Hade "turen" att få prata med samma karl 2 ggr idag.. första gången i 25 minuter, och jag höll aldrig på att bli av med honom. 3 timmar senare ringer han igen.. -Men heeeej.. är det lapptjejen igen? Jajomen. Jag och mina 15 renar.

Dagen gick fort, TUR! Och det var kul att träffa alla kollegor igen.
På vägen hem hade jag cykelrace med en kärring, det blev lika fram till malmuddsrondellen för då fuskade hon och tog en annan väg. Höll på att bli överkörd av en bil och dessutom flörtad med av samme bilförare. Ett bländande leende och en blinkning fick faktiskt Malin att bli ganska generad. Men jag log tillbaks iallafall. :)

Ikväll blir det en tidig kväll!

RSS 2.0