Varför blir jag inte förvånad?

Ibland blir man förvånad över folks beteenden.. eller så inte.
Påminn mig om det nästa gång, för jag vet att den dagen kommer.
Då ska inte mitt hjärta bli utryckt och stampat på.
Jag blir så trött.


Fina flickor..

I natt stod jag i baren med Joker och blandade drinkar. Gustav jobbade i maskin och Reidar Dahlén blev avsatt som VD för företaget. Jag måste verkligen sluta se Rederiet innan läggdags! Har sett 95 avsnitt av 318. Yes!

Helgen har varit ledig och spenderats med fina vänner. I fredags sammanstrålade jag med fröken Raija för sommarens (nåja) första utgång på färjan. Fina drinkar och tjejsnack hos mig, GH och öl hos han Jyrgen och en kall kväll på båten blev till en av de trevligaste på länge. Jag såg en 24-åring hånglas på av en lite äldre pingla, eller var det kanske tvärt om? Kan tänka mig.. eller snarare vet, att det fanns en viss ångest dagen efter. Och det var INTE jag eller Raija. Jag är ju oskuld och hon nästan gift. O nej!
Efter en taxiresa kors och tvärs genom hela stan fick jag äntligen gå och sova. Och som jag sov sen då! Första gången på länge som jag inte ställer väckarklockan (för att inte sova bort halva dagen). Tror minsann klockan nästan var 2 innan jag klev upp ur sängen. :)


Mys i solen.

Räknar ner dagarna till semestern.
17 dagar kvar varav 13 är arbetsdagar, känns rätt fint. :)

Helgen har varit underbar med kubb, öl, grillning, kaffe i solen,
mjukglass och frisbeekastning med coolingen nedanför.

Inte Paula då, utan den yngre versionen. :)


RSS 2.0