Jag är en get!

Tittar ut genom fönstret och där strålar solen. Ska bege mig hemåt och invänta mitt finbesök som dyker upp sent ikväll. Laga nån god middag och kanske ta en promenad. Eller så besöker jag Bosse. Tigger middag och nöter på hans soffa.
Gissa vilket det lutar åt? :)

DAGENS HOROSKOP:

Österländskt Geten 1979
Ditt hjärta och hjärna hör ihop.

Puss!


Om att ha någon som torkar mina tårar när det passar.

Jag har ett virrvarv av känslor i kroppen, och idag gjorde jag något som jag borde ha gjort för länge sen. I snart 2 år har en person med sin blotta närvaro kunnat ta mig upp på de där rosa molnen, men med ett endaste ord ta mig ner lika fort igen. Sanningen är den att jag legat på botten allt som oftast, de där stunderna på molnen har varit lika sällsynta som solen är på mina lediga dagar. Hjärtat och hjärnan har som vanligt inte velat samarbeta, och gång på gång har jag trots att hjärnan sagt nej befunnit på mig fel plats. Är så less på att inte få må bra. Att ha någon annan som styr över en. Att påverkas av det där lilla. Att ha någon som torkar mina tårar när det passar.



Nu vet jag att det finns någon som är värd mig. Hela mig. Inte någon som bara tar och aldrig ger tillbaka.  
Framtiden får utvisa vad som händer. Idag mår jag bättre än på bra länge.  


Sitter i mitt hörn och surar.

Åh, jag tror jag vaknat på fel sida idag! Känner mig helt aggro! *aarghh* Jag kvittrar mot kunderna med inombords kokar det. Nåja, det går förhoppningsvis över tids nog.


Dagens bästa!

Det här måste vara dagens bästa aprilskämt!

Klicka här: Systembolaget



En som provat är Systembolagets VD, Anitra Steen.
- Det smakar klart bättre än jag vågade tro! Inte bara är smaken på pricken, texturen är nära nog identisk med riktigt kött. Jag blindprovade den faktiskt på Göran, och han märkte ingenting utan ville ha en portion till.

Hahaha!

RSS 2.0