Sicken nyårsafton jag har!

Ätit god mat med fina vänner och nu sitter jag på jobbet. Gulligt sällskap av Magda som snart slutar och blir utbytt mot andra kollegor. Helt galna kunder som ringer, verkar som att hela världen är tokfulla.

Jag kanske återkommer under natten.

Gott nytt år på er!

Hej pyjamasbyxor!

Och hello kära soffa, fjärrkontroller, dator och den färdiga lasagnen i kylskåpet! Fi fasiken vad jag är glad att ni finns. Det enda som saknas är någon som kryper upp bakom och kramar om. Lite massage hade inte heller suttit fel. Men vad är väl en bal på slottet?

Efter jobbet fick jag en halvtimmes kvalitetstid med Mari. Hennes tåg till Gbg var sent och hon satt på tågstationen och tråkade. Mitt sällskap gjorde nog susen. Vi tog en cigg och tjötade om presenten inför den 18de. Några idéer finns, men frågan är om de är så goda? ;) Precis när jag kommit hem sms:ar hon om att tåget är ännu en halvtimme sent. Stackars liten.

Nu ska jag se Världens fetaste barn på 5:an... jag och mina dokumentärer. :D

Update: Fick sms från Mari igen. "Nu har jag äntligen hittat min plats. Givetvis hamnar jag bredvid ett gäng kineser. Vilket jävla språk! :D"

Hahahaha..  trevlig resa säger jag bara! ;)

Halleluja, Maluttan är tillbaka!

Lika dött som det varit med besökare här på bloggen, lika sugen har jag varit att blogga. Fem dagar har jag varit ledig, lika många dagar har jag slöat. Vissa har innehållit lite mer, såsom julmat, klappar och alkohol. Andra har varit som gårdagen, då jag segade ihop på soffan efter en utgång i fredags. Tro det eller ej, men nu längtar jag faktiskt tillbaka till jobbet!! Frågan är om jag kommer känna så i morgon när jag sliter på mig headsetet?

Hur som haver har jag haft det ganska bra.. förutom förlust i hockeyn idag, bakfylleångest (som jag alltid får trots att jag varit skötsam) och en mycket oskön uvi. :(

Nu ska jag koka kaffe, jag får visst oväntat besök!


Översvämning!

Jag har precis gråtit till "O helga natt". Ja jisses. Antingen är jag gammal, sentimental eller påverkad av det lilla vinet jag sippar på. Tippar på att det är en blandning av allt.

Efter jobbet idag var jag förbi M som fyller år. Grattis grattis! Åt smörgåstårta och ett par kolakakor för mycket. Fy sjutton vad goda de var! Såna måste jag lära mig baka. Eller kanske inte.. då lär jag rulla fram med miljarders hål i tänderna.

Tänkte vara smart att tanka bilen när jag åkte från stan. Planerings-Malin var i farten igen. Det gick skitbra ända tills jag svängt in framför pumpen. Tror ni fan inte locket har frusit!?! ÅHHH!! Det slutade med att jag repade lacken med en nyckel (vilket inte var första gången när jag försökt få upp skiten), drog en lång ramsa och åkte hem. Det där får bli morgondagens problem.

Sen när jag väl kom hem så skulle jag såklart börja bängla med den sista julklappen. Jag och julklappspapper går fan inte ihop! Nu står den där på vardagsrumsbordet och ser ful ut. Och ful är det sista den får vara, är ju för fasiken den jag ska ge till "värdparet" i morgon. Men men.. det blir väl morgondagens problem det med.
Som det ser ut nu så lär jag aldrig ta mig iväg. Haha!

God jul!

God morgon Sverige!

Jag har preciiiis vaknat! *sträcker på mig*

Gårdagskvällen spenderades i J och L:s soffa, även B var där. De drack vin, en annan var nykter. Det är tur att jag inte bor i stan, för då hade det blivit betydligt mer festande för mig. Jag är alldelens för bekväm med bilen, orkar inte betala taxi var och varannan gång bara för att ta ett glas vin. Nä då är jag hellre nykter. :)

Har inte ens orkat engagera mig i den sönderbrända plasten. Konstigt nog så luktade det inte bränt när jag kom hem i natt? Hade nog riktigt tur, för locket hade trots allt legat där i ca 20 minuter. För att svara Kalle.. Nej, jag märkte inget. Det började inte ryka eller lukta förrän jag lyfte bort det från plattan. :( Huvva, tror jag måste kolla om brandvarnaren verkligen fungerar. För tanten som bodde här innan så kan den då inte ha gjort det... men det är en annan historia.

Nu blir det uppstigning (ja jag ligger kvar i sängen än), frukost, dusch och sen ska jag bege mig in till stan. Önska mig lycka till.. lär ju inte va ensammen som ska handla julklappar. *suck*

Host & fräs!

Fi fan vad det stinker här! Man ska inte laga mat samtidigt som man surrar med folk på msn. Det slutade med att mitt microlock smälte och en av plattorna på spisen är full av plast. :( Inte nog med det. Jag tuggade sönder minst 3 hela pepparkorn som M av misstag rörde ner i maten hon lagade tidigare i veckan. *tvi*

Har avverkat sista dagen för den här veckan på jobbet. Skönt att ha lite semester och vila upp sig. Det behövdes kan jag säga! Har varit så grymt less de senaste veckorna, känt mig helt slutkörd. Men nu är jag ledig i 2 dagar, sen jobb i 2 och efter det ledig i 5. Nästan så man blir bortskämd. :)

I helgen blir det lugnt. Ska fixa de sista julklapparna i morgon och sen får man se vad kvällen har att erbjuda. På söndag fyller syster år och då blir det familjemiddag i Piteå. Mysigt.

Nä ska ta och göra något av kvällen. Här kan man inte sitta, det sticker i både hals och ögon. Ska nog fara och våldsgästa hos någon. :)

Jorå, jag lever..

Men jag har besök fram tills i morgon. Har semester från jobbet, så vi har mest bara häng gäng, shoppat och druckit lite alkohol. I morgon är jag tillbaks i den tråkiga vardagen igen.

Vi ses & hörs då!

Måndag igen!

Härregud vad veckorna springer iväg! Snart är det jul, och den ska firas i Piteå tillsammans med syster och man. Det låter så vuxet med man, undra när jag ska få börja kalla någon för "min man". Ska nog vara glad om jag ens lyckas skaffa mig en pojkvän. *haha*

Illamåendet sitter fortfarande kvar, men natten har varit lugn. Inga kräkningar, har dock ont i magen.
Bara det inte är kräksjuka på g. :(

Blä vad jag mår illa!

Jag vet inte om det beror på middagen jag åt, men har mina aningar om vad det kan vara. Jävla falukorv till att bli gammal. I vanliga fall är jag väääldigt kräsen, och även denna gång så inspekterade jag noggrant. Ingen konstig lukt eller gröna prickar. Och nej, jag är INTE gravid. Är ju för fan oskulden själv. :)

Har legat och sett på "Svenska hjältar" och gråtit en skvätt. För er som inte vet det är jag blödigare än blödigast. Mycket kan få mig att gråta. Allt från sportsammanhang till Rikki Lake. Ja nu fick jag tömma tårkanalerna för den här gången. Sist var till Extreme Home Makeover tidigare i veckan. Haha!

Nu blire duschen, sen ska jag ta med mig datorn till sängen och krypa ner.
Tror en hink oxå får följa med, in case of.. *usch* :(


Lutande tornet i Pisa.

Ja det är så jag känner mig för tillfället. Har suttit lutad till höger i stort sett hela dagen, allt för att kunna följa sporten på tv. Skönt med ett lugnt tempo så man kan göra annat mellan samtalen. :) Däremot vet jag inte om Lars kund uppskattade då jag skrek när Sverige gjorde mål. *skäms*

Ska nog inta soffläge resten av kvällen.. det är ju ändå söndag. :)

Ha en finfin kväll allihopa!

God morgon, god morgon!

Pigg som en mört, dock har jag en kollega som inte mår nåt vidare. Haha! Skadeglad som alltid! :)
Här är det som vanligt, ringer på som det ska göra på en söndag. Cirkus 10 sekunder mellan samtalen, det är bra.

Biljetterna till Matteifestivalen finns nu ute på blocket. Nä opera är nog inget för Maluttan. Kan jag göra någon glad genom att sälja dem så gör jag gärna det. Sen så gör det ju absolut ingenting om jag skulle tjäna en slant heller. :)

Nä, back to work. Jag skulle hellre ligga på soffan, se på skidor och.. tjaa.. kramas hade inte varit helt fel.

Jamen just det!

Det är ju lucia idag! Inte en endaste stjärngosse har jag sett. Inte en sång, inte ens ett litet glitter. Det närmsta blänkande jag kom var Bosses nyrakade skalle. HAHA! Ibland överträffar jag mig själv med min underbara humor. ;)  (inget illa ment Bosse, jag tycker om dig som du är. Med eller utan hår.)

När jobbet var slut var det återigen dags för en hockeyeftermiddag. Sjukt bra match med svängande spel, som Luleå vann. Men börjar bli bortskämd med segrar, men det är bara kul. Det ser onekligen väldigt bra ut och fortsätter det såhär efter jul blir det ett väldigt intressant slutspel.


Sen bar det av på gropiga vägar till Tuna. Jag hamnade bakom en plogbil och höll på att krocka när jag skulle köra om. Nästa försök gick bättre och jag fick plöja med nizmon genom plogkarmarna. Det gick bra, jag tog mig även hem sen. :)

Det bjöds på kaffe och tårta och vi avslutade dagen med att leka med lera som Frida fått i present. Paula, jag ser fram emot dina planer med den bruna leran. *fniss* Humor. Undra när man ska växa upp? Haha!


Avslutar med en bild från vårens taxifest. Det var "hatt-tvång" och av någon anledning blev jag påtryckt en tomteluva som jag fick bära hela kvällen. I februari. Nåja, den passar väl ganska bra nu såhär i juletider.

Vi säger så.


Here we go again..

Traktorn är tillbaka, och med min tur så kommer bästa vännen viskraparsönderasfalten-plogbilen snart.

Får se hur mycket jag lyckas sova i natt.

*suck suck suck*

Snöbollskrig!

Jag hade glömt hur många knäppisar som ringer på kvällarna. Som standard börjar man få in fyllesamtalen strax efter 18, blandat med förfrågningar efter restauranger. Ju senare, desto fullare. Det är skönt med variation, men ibland undrar man verkligen om folk inte har nåt bättre för sig att ringa nummerupplysningen och snacka skit. Att avsluta ett sånt samtal på ett trevligt och korrekt sätt är inte det lättaste. Jag är inte där för att lyssna på problem eller prata strunt, även om några verkar tro det.

Idag blev jag sist kvar på jobbet. Satt och kikade på Idol-finalen mellan samtalen, även om jag nu inte hann se speciellt mkt med det tempot som var. Några sekunder då och då var vad som erbjöds. Jag tackar och tar emot. Kevin var bäst även ikväll, förstår inte vad Alice hade i finalen att göra.

Glögg och fortsättning på idol i Lindas soffa efter jobbet. Vad tusan ska vi nu dricka glögg (och vin) till när idol är slut? :)

Fredagsmys har varit en fin tradition, vi får komma på nåt bra snarast!


Efter ungefär 7 st hårdbröd med kaviar på (ja jag behöver handla!) så ligger jag äntligen i min egen säng.
Det är några skitungar som roar sig med att kasta snöbollar på mitt, och andras (??) fönster. Får se hur länge de orkar dra omkring kring området. Nackdelen med att bo längst ner. Det lyckades iallafall skrämma mig. Första gången.. och andra.

I morgon väntar jobb, hockey och födelsedagsfika.

En sak vet jag då säkert. Jag suger i hockeyspel!


True Colours.

Tack för alla grattis-kommentarer på Malin-dagen! Det har även dimpt ner några sms och mail. Tack igen för att ni kommer ihåg mig! :)

Tjaa.. vad har hänt idag då? Jobbat och försökt lära ut allt jag vet om galna kunder till mina nya kollegor. Stackarna som suttit med mig idag. Förvirrad är bara förnamnet. Jag blir hög av vanlig Diklofenak. Annars gick det bra. :)

Kvällen har bestått av soffa, Cheaters, badkar, pepparkakor och julmust. Sicket spännande liv man har!

Vi avslutar med den finaste reklamfilmen ever.


Vilken bra dag det har varit idag!

Trots att jag vaknade trött och blev sen till jobbet. ;)

Först och främst vann vi dagens match. Äntligen fick Luleå kriga till sig en vinst mot Skellefteå.
Jag åt glass med kolasås i Bosses soffa och skrek mig hes(are). Bosse han åt kolasås med glass. ;)

3 glada överraskningar väntade när jag kom hem.
2 av dem på mail.

Har vunnit 2 biljetter till Matteifestivalen i Kulturens Hus. Jag som ALDRIG vinner nåt! Vad tror ni om mig på opera? *haha* Vet inte om jag ska gå ännu, kanske säljer dem. Eller är det någon som är sugen på att följa med? :)

Det andra mailet var en fin-fin festinbjudan. Klart att jag kommer! (känns lite sent att ringa och säga det nu, men jag vet ju att ni läser) :) HUR kul som helst!

Det tredje behåller jag för mig själv. Det var en liten grej som betydde ganska mycket.

Nu väntar sängen och en stunds läsning. Ska jobba som mentor åt de nya hela dagen i morgon, nåt som jag tycker är enormt kul och givande. Hoppas att de tycker detsamma om mig. *haha*

Natti natt..


Tadaaaa!

Äntligen måndag igen va? Eller så inte.. Fast jag känner mig ovanligt pigg till skillnad från andra måndagar. Jag har vilat upp mig i helgen.. har slappat helt sjuuukt mycket! :)

På fredag körde Linda och jag en favorit i repris. Idol, glögg och pepparkakor börjar vara återkommande hos oss.
Mys-pys med tända ljus och en söt Kevin på tv är inte fel. Han kommer för övrigt ta hem hela skiten, hade dock hellre sett Robin tillsammans med Kevin i final än tönt-Alice.

På lördag tog jag Nizmon och åkte febersjuk till Piteå. Drogade mig med värkisar så jag och syster kunde gå på stan en sväng. Blev inge storshopping utan mest småsaker som behövde kompletteras med. Vette tusan när jag ska börja med de där julklapparna? Då hade jag ingen ork, utan bolaget blev det dyraste och sen åkte vi till Pålberget för att laga middag, färga hår, dricka öl och se Stjärnor på is.
T fick va chaffis och det blev en sväng på Valdino. Innan kvällen var slut hade vi glott på minst 10 karlar i rutiga skjortor, druckit 2 drinkar var, ätit på Big Boy (usch) och fått med en liftare i bilen hem.
En lugn, skön och mycket trevlig kväll. :)

Gårdagen går nog till historien som en av de slappaste dagarna på länge. Jag såg 3½ film tillsammans med olika sällskap innan jag landade hemma strax innan 00,30.

Derby i morgon. Gissa hur mycket jag vill gå.


Värdelöst vetande.

ÅÅÅHH! Jag som hade sett fram emot att se film, men icket! Vad har du bränt i för jäkla format Bosse? Inget som funkar i din gamla DVD iallafall. *sur* Jaja. jag får väl roa mig med nåt annat. Typ zappa i 180 på tv:n. Trots alla mina kanaler verkar det inte va ett shit på tv.

Snoret verkar inte ge med sig heller. Ligger jag åt vänster så täpps den vänstra näsborren igen, vänder jag på mig rinner det över till andra sidan. Värdelöst vetande, men fan så jobbigt.

Snörvel på er!

Prosit!

Gissa vem som är sjuk igen? Det börjar på M och slutar på alin. Vi startar julen tidigt i år, säger Rudolf med röda mulen.
Ids inte ens förklara hur, men en snorig näsa och värkande bihålor är det största problemet. Vilken "tur" att jag är ledig i 3 dagar nu. *suck*

Hockeyn gick inge vidare idag. Börjar bli less på Modigs returer och vilsna utflykter utanför mål. Dock en ganska rolig match, Färjestad hade övertaget rätt ofta, men hade lika gärna kunnat vara Luleå som vann med 5-3. (eller så är det bara mitt stora Luleå-hjärta som tycker så) Surt iaf.

Jag ska tillbringa morgondagen under mitt täcke på soffan. Har en hel packe filmer som jag lånade av Bosse för att tillbringa tid med. Ska banne mig vara frisk på lördag. Då blire Piteå och shopping med syster. En möjlig utgång på kvällen, men det beror ju såklart på hur jag mår.

Gnäll gnäll gnäll.. men mår ganska bra ändå. :)


Om ni bara visste..

Hur trött jag är! Det blev inget julpyntade, inget slappande på soffan heller för den delen. Nej jag fick en inbjudan om att följa med på hockey, och lika glad är jag för det. De vann såklart. Kanske inte helt rättvist. Men det är domaren som dömer, ingen annan.

Bosse satt på O´learys i Malmö och såg mig och John på tv. Det var coolt! Frågade om vi var snygga och det hade vi tydligen varit. *hahahaahaha* Jag såg den där jäkla kameran riktas mot mig och ville bara försvinna. Men allt för din skull Flanders-panders.

Grattis till John som blir pappa i april! Jag tänkte testa gravidbältet i deras bil, men insåg att det inte skulle ha så stor verkan. SÅ stor mage har jag inte.

Over & out!

Jag lever.. men det är knappt!

För att dra en resumé av helgens bravader..

Lördag: Jag jobbade till 13.30, sen hämtade jag Bosse och åkte ut till storheden. Bosse skulle handla och panta flaskor. Han fyllde Nizmons bagage med påsar och sen fyllde vi pantmaskinerna på Willys. Båda två. För pengarna införskaffades en gran till Bosses lägga. Han ville slå till på stort och köpa den största. Tur att jag var med och sa nej. Med tanke på att den mindre varianten knappt fick plats den heller.
Ja ibland händer det att jag får vara hans mamma. ;-)

Luleå dundrade på och spöade Rögle under eftermiddagen och till matchen beställdes det pizza. Allt för att ladda upp för kvällens kommande fest.
Vi shotade min finska lakritslikör och hade disco runt den nya granen. Det var en lögn, men jag hade önskat. Istället gick vi på skit-Cleo och blev fotade av deras vimmelreporter. Han hade nog brist på objekt för det var dött. De eminenta bilderna finns på hemsidan, kom ihåg att jag varnade er!
Max fick sig ett besök och det var nog där Malin blev full. Jag delade taxi hem med 3 fina flickor och stupade i säng.

Söndag: Vaknade klockan 08 av att magen vände sig ut och in. Några närmare detaljer behöver ni inte få. Jag skyller på lakritsshotarna, de sökte sig självmant till min mun.
Sen låg jag däckad på soffan nästan resten av dagen. Förutom en snabbvisit hos Paula och kidsen. Tack för kaffet, men jag vet inte om jag mådde bättre sen. ;-)

Måndag: Efter en seg natt trodde jag att nacken skulle gå av när jag vaknade. Jag ringde min coach, sjukanmälde mig och somnade om till 14. Nacken känns bättre, men huvudvärken har legat i bakhuvet hela dagen.
Vid 20 gick jag till Coop, jagade bovar, handlade glögg och pepparkakor, och sen vidare till Linda. Vi har myst med Håkan i färjans bar och skålat i glögg. Sent 1:a adventsfirande, men mysigt ändå.

I morgon ska jag jobba, sen julpynta. Eller pynta å pynta.. slänga upp nå stjärnor i fönstren. Är inte så mycket för tomtar och glitter. Sånt skaffar jag när kottarna kommit.

RSS 2.0