Översvämning!

Jag har precis gråtit till "O helga natt". Ja jisses. Antingen är jag gammal, sentimental eller påverkad av det lilla vinet jag sippar på. Tippar på att det är en blandning av allt.

Efter jobbet idag var jag förbi M som fyller år. Grattis grattis! Åt smörgåstårta och ett par kolakakor för mycket. Fy sjutton vad goda de var! Såna måste jag lära mig baka. Eller kanske inte.. då lär jag rulla fram med miljarders hål i tänderna.

Tänkte vara smart att tanka bilen när jag åkte från stan. Planerings-Malin var i farten igen. Det gick skitbra ända tills jag svängt in framför pumpen. Tror ni fan inte locket har frusit!?! ÅHHH!! Det slutade med att jag repade lacken med en nyckel (vilket inte var första gången när jag försökt få upp skiten), drog en lång ramsa och åkte hem. Det där får bli morgondagens problem.

Sen när jag väl kom hem så skulle jag såklart börja bängla med den sista julklappen. Jag och julklappspapper går fan inte ihop! Nu står den där på vardagsrumsbordet och ser ful ut. Och ful är det sista den får vara, är ju för fasiken den jag ska ge till "värdparet" i morgon. Men men.. det blir väl morgondagens problem det med.
Som det ser ut nu så lär jag aldrig ta mig iväg. Haha!

God jul!

Kommentarer
Postat av: sofia

en gåva säger mer än tusen ord

2008-12-24 @ 00:43:57
Postat av: sofia

Ha. Du skulle ändå inte få han. Han är för fin för att ge bort till sånna som inte kan uppskatta en pudel! Tror allt du är lite rädd för dom! flinar brett

2008-12-24 @ 00:46:30
URL: http://www.elitepudel.se
Postat av: Bosse

Tur att man kan kolla in bloggar via iphonen så man kan hänga med i världen. Ha nu en god jul igen så ses vi. Kram.

2008-12-24 @ 02:37:54
URL: http://bozmans.blogspot.com
Postat av: MCMLXXX

God Jul! kära arbetskollega!

2008-12-24 @ 12:53:56
URL: http://larlin80.bloggagratis.se
Postat av: Malin

Tackar! Du ser inte så pjåkig ut själv ;)

2008-12-26 @ 16:56:31
URL: http://t3ra.blogg.se/
Postat av: 7.2

Gud så du bänglar haha, men det är väl som vanligt då :) Hoppas du fick en fröjdefull jul och inte slamsade ihop i en hög av julepapper haha :)

2008-12-27 @ 08:51:34
URL: http://stefanlindgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0