Min helg.

Jag är verkligen superdålig att blogga på helgerna, men just den här helgen har jag nästan inte suttit still en sekund.

I fredags var det dags för nån typ av afterwork på jobbet. Det bjöds på pizza, men vi var ganska snabba på att avvika från "festen". Hemma hos Lisette och Janne var det mysigare, och de mysigaste personerna var oxå där. Ut och dansa på Olivers, blev en öl för mkt och jag vaknade upp tokbakis på lördag morgon. Om jag fick bestämma så skulle man slippa huvudvärken och illamåendet, men nu är det ju tyvärr inte så.
Försökte iallafall vakna till liv och se någorlunda fräsch ut.

Ringde chaufför så min bil fick hämtning från jobbparkeringen. Iväg till Kallkällan och Lars, bara för att dra på hockeytröjan och gå på match. Och vilken match det var sen då! Brynäs fick storstryk och Harju, Omark och Lavander briljerade.
Skönt att gå till uppehåll med en sån match i minnet.
Hem, duscha, äta och få sällskap av fin-Raija. Och en sån kväll vi hade sen! Har saknat våra utekvällar gumman, vi är bäst! Och att hela Luleå Hockey var på Olivers var inte alls fel. Finfint med hockeyrumpor att spana på. ;)

Idag då? Tog en sovmorgon och vaknade halv ett. Har suttit i soffan hela dagen fram till halv sju då Sofia ringde och bjöd på middag. Hade precis funderat på att åka iväg och äta nånstans, helt perfa!
Och där har jag socialiserat hela kvällen tillsammans med dem och deras hundar. Sett Bolt, druckit kaffe och snackat skit. Tack för det flickor!
En grym avslutning på helgen..


Kommentarer
Postat av: Sofia

Skrattar. Tack själv. Skrattade nyss så tårarna rann åt den lilla hamstern! Anna sa just att hon också vill springa omkring i en liten plastkula och vara söt. Jag är glad om hon inte är så energisk. Det var lite väl mycket om man ska umgås med henne då. Nu äre nattinatti. Jag får blogga om min söndag imorn. Tack för ikväll. Kul att du ville komma och leka med oss. :-)

2009-02-01 @ 23:20:32
URL: http://www.elitepudel.se
Postat av: Sara

Hej Malin! Du blev en av de fyra vinnarna av ett Spotify-konto. Lämna en kommentar med din mailadress på min blogg så får du koden för att kunna registrera dig på Spotify! :) Ha en fin måndag... Kramar Sara

2009-02-02 @ 14:21:14
URL: http://metrobloggen.se/brus
Postat av: Linda

Haha, tillhör du den skaran som tycker att "blöj-rumpor" är hett? Jag hör till den andra sidan. När jag och R2 var ute och skrillade berättade han om hans fd hockeytränare som sa följande till grabbarna i omklädningsrummet: 50% av tjejerna gillar hockeyrövar. Hittar ni en tjej som inte gör det är det bara att stretcha all ledig tid ni har! Lyckligtvis gillar min kärring hockeryröv. Höhö...

2009-02-02 @ 19:37:03
URL: http://lehla.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0